Vi søker maskinkjører og anleggsarbeider

Jostein Myge AS er et anleggsgartner- og entreprenørselskap med 20 års erfaring i bransjen. Vi tar oppdrag på Haugalandet og i Sunnhordland. Vi har i dag 18 ansatte med fagbrev i anleggsgartner- og maskinkjørerfaget. Bedriften har tilholdssted på Husøy.

 


Vi har økende oppdragsmengde og søker derfor etter MASKINKJØRER OG ANLEGGSARBEIDER med bransjeerfaring

Vi trenger en person med stå-på-vilje i et trivelig, men hektisk miljø. Oppdragsgivere er i hovedsak kommunene og større entreprenører på Haugalandet. Vi ønsker en person med bred og relevant erfaring, og gyldig maskinførerbevis. Du må ha gode samarbeidsevner og kunne arbeide godt selvstendig. Ryddighet, nøyaktighet og punktlighet kreves også.

Kontaktperson for nærmere informasjon om stillingen:
Christian Dahl, tlf. 951 03 551

Søknaden sendes til christian.dahl@myge.no eller til postadresse: Josten Myge as, Postboks 130, 4299 Avaldsnes